top of page

Rebirthing 

Breathwork

Breathwork er en generel betegnelse, der beskriver adskillige tilgængelige modaliteter, der bruger åndedrættet som et hovedværktøj til at udforske alternative bevidsthedstilstande, meditation såvel som i terapi.

I verden har folk brugt åndedrættets helbredende kraft som et værktøj siden oldtiden. Selv latinske ord for ånde og ånd er de samme. Breathwork bruger bevidst manipulation eller kontrol af vejrtrækningsmønstre for at opnå et bestemt ønsket resultat.

De mængder af O2 og CO2, vi optager, udstøder eller opretholder i vores blodniveauer, har direkte effekt på vores fysiske krop og velvære.

Forskellige åndedrætsmodaliteter gør brug af videnskabelig information, der er tilgængelig for os om virkningerne af niveauer af iltning på vores organisme. Disse modaliteter anvender specielle vejrtrækningsteknikker, som understøtter stigende eller faldende niveauer af ilt i vores krop for at opnå et ønsket resultat.

woman-g1f7063bdc_1920.jpg

Når åndedraget administreres af en dygtig facilitator med korrekt viden, hensigt og passende kontekst, har et potentiale til at frigøre virkningerne af lange uløste traumer og dermed understøtte generel healing af vores fysiske organisme og psyke. Åndedrætsarbejde kan forhindre en begyndelse af invaliderende og potentielt livstruende traume-relaterede sygdomme. Bevidst brug af åndedrættet ved mange eksisterende åndedrætsmodaliteter kan hjælpe individer til at leve med vitalitet og strålende sundhed.

𝗧𝗶𝗱𝗹𝗶𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲𝗹𝘁𝗮𝗴𝗲𝗿 𝘂𝗱𝘁𝗮𝗹𝗲𝗿:

Rasmus:

Det har virkelig gjort noget vildt for mig at være gennem rebirthing ceremonien - jeg er total blown away over, at vejrtrækning i lidt over en time kan gøre så meget - selvfølgelig + jeres super kompetente guidning❤️💫

Jeg vil faktisk sige, at I har hjulpet mig med rejsen fra dreng til mere moden mand og fra at være ptsd-agtig på vagt hele tiden til at føle mig mere tryg og mere hjemme i mig selv - det kan ikke rigtig beskrives, hvor fantastisk det føles og det er så værdifuldt for mig, at det næppe kan gøres op i økonomi

Tak for jer og alt det gode I gør i Prana Lotus ❤️‍🔥Pernille:
Tusind tusind tak for en givende aften i dag til rebirth/breathe work. Det var min første gang hos jer, men bestemt ikke den sidste... og jeg kommer helt fra Fyn af, men kommer helt sikkert igen. I skabte et sindsygt trygt og varmt rum, og jeres unikke måde at facilitere på, emmede af at i har formået at gøre det på jeres helt egen måde. Jeg havde en indsigtsfuld rejse.

Kan varmt anbefales.

Much love, PernillePeter: 
Deltog i breathwork i går og er stadig blæst bagover af arrangementet. De har helt styr på tingene, er tilstede og hjælpsomme og respekterer deltagernes afvisninger, hvis hjælp ikke ønskes og samler fint op efter seancen, så man lander så fint i sig selv igen. Jeg har sluppet nogle ting, som jeg har kæmpet med i et stykke tid under åndedrætsterapien og er imponeret over hvor effektivt det kan være at trække vejret anderledes i den rigtige setting. Jeg kommer igen så snart, jeg får mulighed for det. Tak for en fantastisk aften og oplevelse

practice-g1537efb7f_1920_edited.png
Praktisk
Fredag Kl. 16.30 - 20.30
Tilmelding 425,00 kr. på mobilepay 20654630 din tilmelding er først registreret ved indbetaling

Det anbefales at have løst tøj på under sessancen, der serveres frugt, te og kaffe
bottom of page