Rebirthing 

Breathwork

Breathwork er en generel betegnelse, der beskriver adskillige tilgængelige modaliteter, der bruger åndedrættet som et hovedværktøj til at udforske alternative bevidsthedstilstande, meditation såvel som i terapi.

I verden har folk brugt åndedrættets helbredende kraft som et værktøj siden oldtiden. Selv latinske ord for ånde og ånd er de samme. Breathwork bruger bevidst manipulation eller kontrol af vejrtrækningsmønstre for at opnå et bestemt ønsket resultat.

De mængder af O2 og CO2, vi optager, udstøder eller opretholder i vores blodniveauer, har direkte effekt på vores fysiske krop og velvære.

Forskellige åndedrætsmodaliteter gør brug af videnskabelig information, der er tilgængelig for os om virkningerne af niveauer af iltning på vores organisme. Disse modaliteter anvender specielle vejrtrækningsteknikker, som understøtter stigende eller faldende niveauer af ilt i vores krop for at opnå et ønsket resultat.

woman-g1f7063bdc_1920.jpg

Når åndedraget administreres af en dygtig facilitator med korrekt viden, hensigt og passende kontekst, har et potentiale til at frigøre virkningerne af lange uløste traumer og dermed understøtte generel healing af vores fysiske organisme og psyke. Åndedrætsarbejde kan forhindre en begyndelse af invaliderende og potentielt livstruende traume-relaterede sygdomme. Bevidst brug af åndedrættet ved mange eksisterende åndedrætsmodaliteter kan hjælpe individer til at leve med vitalitet og strålende sundhed.

practice-g1537efb7f_1920_edited.png
Praktisk
Fredag den 24.06.2022 Kl. 16.30 - 21.00
Tilmelding 375,00 kr. på mobilepay 20654630 din tilmelding er først registreret ved indbetaling

Det anbefales at have løst tøj på under sessancen, der serveres frugt, te og kaffe