Om

Prana Lotus er i tidernes morgen grundlagt af Amania som i 2014 møder Matheuz i et tantrisk sammenhæng og her opstår et hjertemøde. Amania og Matheuz finder sammen som par og derigennem opstår der et fantastisk samarbejde indenfor det spirituelle med alverdens workshops og kurser. I 2018 vælger parret at være sammen på en anden måde end som kærester, ud af dette opbrud blomstrer et fantastisk venskab og et berigende og givtigt samarbejde omkring Prana Lotus.

 

I Prana Lotus er vi meget fordomsfrie og møder folk i øjenhøjde. Vi sætter tryghed i højsæde og i den forbindelse er det for os vigtigt at vores kursister og klienter føler sig mødt og respekteret. Vi skaber hjerterum omgivet af kærlighed fordi vi i vores inderste ved at vi kommer fra det samme og ender i det samme. Vi er kærlighed.

Buddha - Prana Lotus

Os bag Prana Lotus 

i286541539309256309_edited_edited_edited

Indehaver 

Jeg er både certificeret NLP-psykoterapeut, NLP-coach og Master Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen. Hun har derudover en lang række kurser indenfor forskellige psykologiske områder på CV’et.

 

Joan har næsten 10 års erfaring som både psykoterapeut, mentor, underviser og virksomhedskonsulent.

205202284_4442539529099000_1881524113955

også indehaver af Turn About 

Siden 2010 har jeg arbejdet som terapeut, facilitator og certificeret coachingprofessionel, der har specialiseret sig i at hjælpe folk med at tackle deres problemer. Jeg coacher mine klienter på en måde, der bruger både deres hoveder og deres hjerter. Jeg lærte først om coaching, da smerte og lidelse ramte mit liv med en enorm livskrise med afmagt og håbløshed. Jeg lærte at transformere lidelsen til momenter af lyksalighed.

 

De teknikker, jeg lærte og udviklede, var så vellykkede, at venner og familie begyndte at bede mig om hjælp til deres egne udfordringer. Dette motiverede mig til at gøre min nyfundne lidenskab til en fuldtids karriere med ansættelser som coach i private virksomheder.

 

Min nysgerrighed og interesse indenfor selvudvikling og forandringsprocesser fører mig til nye og højere potentialer med blandt andet en igangværende psykoterapeut uddannelse.