top of page

Deep Insight 

-En shamansk weekend retreat

culture-1297313_1280_edited_edited.png

Dette er en shamanistisk retreat over en terapeutisk weekend med plantemedicin. Det er en ceremoni for dig som virkelig ønsker at gå meget dybt og opdage dig selv og integrere de dele af dig du engang fraspaltede i fortiden. 

Vi har alle traumer og disse traumer begrænser vores livsstrøm og vores evne til at tage livet ind og rumme de udfordringer vi end møder. Denne weekend arbejder vi med det indre barn og vores forskellige udviklingstraumer, vi vil forløse og frisætte den staunerede energi.

Ved denne retreat anvender vi plantemedicin, alt foregår under trygge forhold, hvor der faciliteres af erfarne psykoterapeuter indenfor brugen af plantemedicin og traumebehandling.   


 

feather-32534_1280 (1).png
culture-1297313_1280_edited_edited.png

Program

Fredag

Ankomst
Åbnings cirkel 
Te ceremoni
Silence aften

 
Lørdag

Morgenmad
Indre barn arbejde
Body & mind work
Aftensmad
Sjælehentning - te ceremoni
Søndag

Morgenmad
Rebirthing
Sharing cirkel 
indre barn og svampe.jpg

Vær opmærksom på, at når du deltager i denne ceremoni, starter du et personligt og dybt arbejde, som i nogle tilfælde kan give "efterdønninger" med f.eks. nogle spændende eller udfordrende reflektioner, de efterfølgende dage. Fordi et indre oprydningsarbejde ofte kan være besværligt eller vanskeligt, det kan indimellem også gøre ondt at opdage sig selv. 

Dagene efter kan du forvente nogle reflektioner og indsigter og vi anbefaler at du bruger tid til fordybelse i denne proces, med f.eks. meditation og masser af natur, fordi du er igang med at fordøje og integrere er denne proces vigtig for dit udbytte.

Nogle af opdagelserne kan være svære selv at forstå, sluge eller integrere, her anbefaler vi og tilbyder individuelle psykoterapeutisk samtaler til en reduceret pris når du har deltaget denne weekend.

Praktisk:

Denne ceremoni kræver helbredserklæring som du vil modtage efter tilmelding og indbetaling af depositum. Sammen med helbredserklæringen modtager du også yderligere infomationer og forbereldelsevejledning til denne retreat. 

Facilitatore: Amania, Sebastian & Matheuz 

Dato: 09.06 - 11.06. 2023

09.06. ankomst: kl. 14 til søndag den 11.06. kl. 15.00

Antal: 12 Pladser
Pris: 3.675,- kr.

Ved tilmelding indbetales
depositum på 675,- Mobilepay til Matheuz på 20654630,

øvrig betaling 3.000,- kr. sker på selve dagen i kontanter.


Medbring:
Løst tøj til ceremonien

Drikkedunk

MIn. 3 billeder af dig i alderen 1 til 14 år

dyne og pude og toilettaske

ørepropper hvis du er lydfølsom

culture-1297313_1280_edited_edited.png
feather-32534_1280 (1)_edited.png
bottom of page