top of page

Kambo Ceremoni

images_edited_edited_edited.png

Kambo er traditionel shamanistisk medicin som bruges af de fleste, stammer i amazonasjunglen. Formålet med brugen af sekretet der kommer fra den grønne frø der klatrer i træer, “The green three monkey frog”

Er at skærpe sine sanser. Sekretet indeholder en lang række peptider som er små aminosyrer. Der op mod 200 Peptidforbindelser i sekretet alle disse peptider styrker kroppens celler og derfor er der en helbredende virkning ved at sidde med kambo.

Der er også en spirituel overbygning på sekretet da det heler

både kroppen og sindet. Det er en lever rens og man kaster de

affaldsstoffer op man pga. af forskellige forgiftninger har

pådraget sig gennem livet.

Videnskabelige effekter fra peptider og andre stoffer fra kambo

og deres effekt på menneskekroppen

Phyllomedusin - Er et neuropeptid, som påvirker spytkirtlen og tarmene, det hjælper med at få giftstoffer ud fra kroppen.

Phyllokinin - reducere blodtrykket. Det hjælper med at udvide blodkarrene, øge permeabiliteten af ​​blod-hjernebarrieren. (Øger hastigheden og strømmen gennem et lag specialiserede celler rundt om hjernen, der beskytter det)

Phyllocaerulein - Er et naturligt smertestillende middel, hjælper med at afslappe kroppen og termoregulering (regulering af kropstemperatur). Stimulerer hypofysen og binyrebarken som øger sensorisk opfattelse og udholdenhed.

Phyllolitorin ~ Er et neuropeptid, der stimulerer mavesyreproduktionen og får musklerne til at slappe af.

Dermorphin - Er et neuropeptid, der producerer et opiat lignende stof, som har effekt på visse receptorer i hjernen. Det er typisk 40 x kraftigere end morfin.

Tryptophylliner - Et neuropeptid, der har antimikrobielle egenskaber, som hæmmer væksten af ​​gær bakterier som Candida albicans, Gule stafylokokker og E. coli.

Deltorphin - Et heptapeptid, der binder sig til visse receptorer i hjernen. I øjeblikket undersøges det for dets evne til at hæmme væksten af ​​kræftceller.

Dermaseptin & Adenoregulin (B2) - Antimikrobielle peptider, der har en dødelige virkninger mod de fleste bakterier, svampe, gær og protozoer. Der er voksende forskning der viser effektiviteten af ​​disse peptider, som dræber visse kræftceller. Virkningerne på den menneskelige hjerne, forebygger depression, slagtilfælde, Alzheimers og Parkinsons sygdom.

Restriktioner:

Hvis de tager medicin fra apoteket, så vil vi gerne vide hvad det er for noget og lige tale med dem inden. Stoffer eller alkohol bør man undgå helt op til en uge før. Hvis man ønsker afvænning for narkotika afhængighed eller lignende vil vi også gerne vide det. Ligesom vi også gerne vil vide hvis du er blevet opereret for nyligt. Er du gravide må ikke deltage.

download_edited.png
download_edited.png

Praktisk

Pris: 1.150,- kr. Varighed ca. 3.5 time

Du skal faste minimum 6 timer før din ankomst. Medbring drikkedunk og tage løst og afslappende tøj på.

Efter du har tilmeldt dig, indbetaler du depositum på 150,00 kr. på mobilepay til Matheuz på 20654630 og de øvrige 1000,- kr. betaler du i kontanter når du ankommer i Prana Lotus:

bottom of page