top of page

Kambo Ceremoni

images_edited_edited_edited.png

Vi har reduceret prisen og øget længden på ceremonien..!

Man siger at Kambo er naturens penicillin, og gennem vores gode erfaringer udvikler vi os også, og har skabt et endnu bedre program ifm. vores Kambo Ceremoni. Som nu er over flere timer, samtidig afslutter vi nu også ceremonien med frugt og sharringsrunde.

Vi har plads til 12 deltager, hvilket øger energien og healingen hvor vi som en gruppe manifesterer sammen. Effekten er nemlig større når vi er flere der tuner ind i fællesskab inden udrensningen.

 

Vi gør det energetisk men også med tools, som Palo santo, rapé, sananga og du lander med lydhealing hvor du i ro og mag kan reflektere, fordøje og begynde din integration efter medicinen. Vi afslutter med frugten i sharringsrunden. 

 

Det gode stopper ikke her, for når du deltager får du også muligheden for online integrationsrunde 14 dage efter ceremonien. Dette fordi Kambo medicinen arbejder stærkt og effektivt på dine intentioner, med healing og udrensning. 

Hos os, er din tryghed yderst vigtig og Indtagelse af Kambo, kan for nogen være en barsk og meget intens oplevelse, derfor vil der være rigeligt med facilitatore og assistenter til at varetgae dine behov.

Fordi vi arbejder med Kambo medicinen og intentionen, er din intention og helbred yderst vigtig. Derfor modtager du efter din tilmelding og indbetaling af depositummet, dokumenter med yderlig information og spørgsmål ifm. dit helbred, evt. medicin og intention for at deltage i Kambo ceremonien.

 

Dette er et adgangskrav og skal returneres til os, da der kan være risiko for at vi må afvise dig pga. psykofarmaka eller lig.n der kan konflikte med Kamboén.

 

Se det praktiske ifm. tilmelding nederst på siden.

Hvad er Kambo?

Kambo er traditionel shamanistisk medicin som bruges af de fleste, stammer i amazonasjunglen. Formålet med brugen af sekretet der kommer fra den grønne frø der klatrer i træer, “The green three monkey frog”

Er at skærpe sine sanser. Sekretet indeholder en lang række peptider som er små aminosyrer. Der op mod 200 Peptidforbindelser i sekretet alle disse peptider styrker kroppens celler og derfor er der en helbredende virkning ved at sidde med kambo.

Der er også en spirituel overbygning på sekretet da det heler

både kroppen og sindet. Det er en lever rens og man kaster de

affaldsstoffer op man pga. af forskellige forgiftninger har

pådraget sig gennem livet.

Videnskabelige effekter fra peptider og andre stoffer fra kambo

og deres effekt på menneskekroppen

Phyllomedusin - Er et neuropeptid, som påvirker spytkirtlen og tarmene, det hjælper med at få giftstoffer ud fra kroppen.

Phyllokinin - reducere blodtrykket. Det hjælper med at udvide blodkarrene, øge permeabiliteten af ​​blod-hjernebarrieren. (Øger hastigheden og strømmen gennem et lag specialiserede celler rundt om hjernen, der beskytter det)

Phyllocaerulein - Er et naturligt smertestillende middel, hjælper med at afslappe kroppen og termoregulering (regulering af kropstemperatur). Stimulerer hypofysen og binyrebarken som øger sensorisk opfattelse og udholdenhed.

download_edited.png
Tropisk Plant

Program:

Intro til Kambo

Intentionsrunde 

Kambo ceremoni 

Sharringsrunde 

Phyllolitorin ~ Er et neuropeptid, der stimulerer mavesyreproduktionen og får musklerne til at slappe af.

Dermorphin - Er et neuropeptid, der producerer et opiat lignende stof, som har effekt på visse receptorer i hjernen. Det er typisk 40 x kraftigere end morfin.

Tryptophylliner - Et neuropeptid, der har antimikrobielle egenskaber, som hæmmer væksten af ​​gær bakterier som Candida albicans, Gule stafylokokker og E. coli.

Deltorphin - Et heptapeptid, der binder sig til visse receptorer i hjernen. I øjeblikket undersøges det for dets evne til at hæmme væksten af ​​kræftceller.

Dermaseptin & Adenoregulin (B2) - Antimikrobielle peptider, der har en dødelige virkninger mod de fleste bakterier, svampe, gær og protozoer. Der er voksende forskning der viser effektiviteten af ​​disse peptider, som dræber visse kræftceller. Virkningerne på den menneskelige hjerne, forebygger depression, slagtilfælde, Alzheimers og Parkinsons sygdom.

download_edited.png

Praktisk

Pris: 975,- kr. Varighed ca. 6 time

Du skal faste minimum 6 timer før din ankomst. Medbring drikkedunk og tage løst og afslappende tøj på.

Efter du har tilmeldt dig, indbetaler du depositum på

175,00 kr. på mobilepay til Matheuz på 20654630 og de øvrige 800,- kr. betaler du i kontanter når du ankommer i

Prana Lotus:

bottom of page