top of page

Life Coaching

- I Roskilde eller Hvalsø

Som din personlige Lifecoach i Roskilde og Hvalsø, anvender jeg avancerede spørgeteknikker og samtaleformer indenfor NLP-Master coaching og ID-Lifecoaching hvor jeg hjælper dig, så du bliver bedre til at spotte, sætte og nå dine mål. Sammen skaber vi klarhed over en de forskellige problemstillinger.

Lifecoach Matheuz Cosmos

Med Life coaching hos mig finder du ressourcerne og bliver i stand til, at skabe netop de positive og ønskede forandringer i dit liv. Lifecoaching indeholder mange teknikker og metoder hvilket gør det muligt at arbejde nuanceret og bredt indenfor alle områder i dit liv, både privat eller arbejdsrelateret, ja emnerne er ubegrænset.

Jeg har flere værktøjer og teknikker fra andre uddannelser, som også kan anvendes i kombination med Life coachingen. Samtidig har jeg mere end 12 års professionel erfaring indenfor selvudvikling. Som specialist i selvudvikling og mentalsundhed formår jeg at møde dig fordomsfrit og neutralt i min praksis i Roskilde eller som alternativ kan du vælge din coaching online.

Eksempler på, hvad Lifecoaching kan tage udgangspunkt i:

  • Sætte mål og nå dem

  • Stress

  • Sætte grænser

  • Eksamensangst

  • Angst

  • Fobier

  • Misbrug ​

  • Relationelle problematikker

pexels-photo-127713.jpeg

Udgangspunktet for Lifecoaching hos mig er, at du som det første udfylder kontaktformularen eller ringer mig op på 20654630

Herfra aftaler vi en tid til første session, som foregår i to stole. Sammen afdækker vi din model af verden og undersøger hvad der helt specifikt er relevant at arbejde med i sessionen og hvilken barriere og forhindringer der står i vejen for at du opnå dine mål og ønsker.

Varigheden på sessionerne er 60 - 75 minutter. Det er vanskeligt at sige præcis hvor mange sessioner der er brug for, det er betinget af problematikkerne og din flid og ihærdighed for at bruge og anvende de effektive værktøjer du får under et forløb.

En Life coaching session tager typisk udgangspunkt i hvordan du har det her og nu, hvad eller hvor du kunne tænke dig at skabe en forandring i dit liv, hvilket mål der er for den konkrete session. En Lifecoach session hos mig i Roskilde eller Hvalsø indeholder en eller flere øvelser med virksomme og effektive teknikker som skaber klarhed over den givne situation.

En Lifecoaching session afsluttes typisk med en snak om hvad udbyttet er og hvad der må arbejdes med fremadrettet. Coaching arbejder hovedsageligt med, hvad vi kan ændre i fremtiden og ikke så meget med, hvorfor tingene er, som de hidtil har været.

       Kh. Matheuz Cosmos

bottom of page