top of page

Psykoterapi 

- I Roskilde

Som din personlige psykoterapeut i Roskilde, er jeg her for at støtte og hjælpe dig til positiv forandring, jeg er nærværende og omsorgfuld og du vil møde mig autentisk og neutralt i mine trygge lokaler i Roskilde.  Hvor vi sammen undersøger og folder din model af verden ud, så vi kan få fat i selve årsagen fremfor symptomerne.

Jeg tilbyder terapisessioner i Roskilde til dig, der står over for en livskrise eller dig som træffer uheldige beslutninger. Jeg er også tilgængelig for dig, der føler sig fanget i negative vaner, gentagende mønstre, problematisk tilknytning eller generel mistrivsel.

Selvom du måske allerede har konsulteret din egen læge og psykolog hvor du gennem sundhedsordningen ikke har opnået de ønskede resultater, er jeg overbevist om, at psykoterapi hos mig kan være til stor hjælp.

download (2)_edited_edited_edited_edited.png

Jeg tilbyder også psykoterapi til dem, der ønsker at styrke deres selvindsigt eller dem, der allerede er i gang med den selvudviklingsproces, men som har brug for støtte til at forbedre deres livskvalitet.

 

Hvis du føler dig fastlåst og har mistet retning i tilværelsen, hvor alt virker uklart og meningsløst, så kan jeg hjælpe dig med at genfinde klarhed og formål. Jeg tilbyder en række forskellige terapimetoder, herunder NLP-Psykoterapi, der kan komplementere og støtte dig på din terapeutiske rejse.

Relaterede link:
Hvorfor vælge NLP-Psykoterapi læs HER
Hvorfor viker NLP-Psyk
oterapi så godt Læs HER

Disidentifikation-Meditation
00:00 / 15:32

Hvad er psykoterapi og hvorfor gå i terapi?

Hvis du gentagne gange støder på modstand og oplever, at det, du gør, ikke giver de ønskede resultater, kan det være tiden til at eksperimentere med nye tilgange. En ændring i adfærd kan være en fornuftig beslutning, og psykoterapi kan hjælpe, da vores adfærd spiller en afgørende rolle i at danne vores resultater.

Individuel psykoterapi eller et terapeutisk forløb er velegnet til dem, der ønsker at indføre ændringer i deres liv. Dette kan være særligt relevant, hvis du sidder fast i uhensigtsmæssige mønstre, som ikke gavner dig selv eller dine omgivelser.

Individuel psykoterapi kan finde sted enten på mine lokaler i Roskilde eller i private omgivelser i Hvalsø. Vores samtaler er dialogbaserede og fokuserer på det, der er vigtigt og relevant for dig i øjeblikket. Terapien tilpasser din egen virkelighed og dine behov.

Din ønske om forandring er afgørende, og du bestemmer, hvilke emner der tages op. Min rolle er at stille empatiske og relevante spørgsmål, som kan åbne op og øge din bevidsthed. Nogle gange kan disse spørgsmål suppleres med forskellige øvelser og effektive teknikere.

Jeg er neutral og besidder ikke svaret, som du søger. I løbet af terapiforløbet vil du opdage, hvor ofte du allerede har svaret inden i dig. Det er i vores samtaler, at forandringsprocessen tager sin begyndelse, altid tilpasset dit eget tempo.

Hvis du har spørgsmål om individuel terapi, terapiforløb, priser eller ønsker at booke en tid, er du velkommen til at ringe til mig på telefonnummer 20654630, eller du kan udfylde kontaktformularen. Jeg tilbyder også individuel online terapi.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Priser Psykoterapi:
1 session       1.195,-
3 sessinoer    3.185,-
5 sessioner    5.475,-
Hver session er samtaler inkl. øvelser af 60 - 75 minutters varighed 

bottom of page