top of page

Rebirth Ceremony

Ceremoni med plantemedicin & Rebirthing

istockphoto-1048450728-612x612_edited.png

Denne shamanistiske ceremoni er med hellig te og efterfulgt med rebirthing (åndedrætsterapi) dagen efter, som gør din oplevelse med teen og integrering af dine indsigter endnu bedre.

 

Det er en terapeutisk rejse med plantemedicin og rebirthing. Det er en ceremoni for dig som virkelig ønsker at gå dybt, tage din selvudvikling til et dybere sted og opdage dig selv og samtidig undersøge, bearbejde og integrere hvad end du måtte finde i dit indre univers.

Under ceremonien, kan du blive vidne til forskellige traumer, forhindringer eller skyggesider som begrænser, eller netop står i vejen for din vej mod frigørelse af dit begrænsede og dømmende ego.

For at forstå og integrere dit syn og oplevelser, kan du få hjælp af dine guider, som er kompetente psykoterapeuter og som samtidig også er erfarne psykonauter.

Program

Dag 1:
Ankomst
Åbnings cirkel
Shamanistisk te ceremoni


Dag 2:
Morgenmad 
Rebirthing
Sharrings runde 

Vær opmærksom på, at når du deltager i denne ceremoni, starter du et personligt og dybt arbejde, som i nogle tilfælde kan give "efterdønninger" med f.eks. nogle spændende eller udfordrende reflektioner, de efterfølgende dage. Fordi et indre oprydningsarbejde ofte kan være besværligt eller vanskeligt, det kan indimellem også gøre ondt at opdage sig selv. 

Dagene efter kan du forvente nogle reflektioner og indsigter og vi anbefaler at du bruger tid til fordybelse i denne proces, med f.eks. meditation og masser af natur, fordi du er igang med at fordøje og integrere er denne proces vigtig for dit udbytte.

Nogle af opdagelserne kan være svære selv at forstå, sluge eller integrere, her anbefaler vi og tilbyder individuelle psykoterapeutisk samtaler til en reduceret pris når du har deltaget denne dag.

 

Psykoterapi efter plantemedicin Klik Her

Praktisk:

Denne ceremoni kræver helbredserklæring som du vil modtage efter tilmelding og indbetaling af depositum. Sammen med helbredserklæringen modtager du også yderligere infomationer og forbereldelsevejledning til denne dag. 

Facilitatore: Amania, Sebastian & Matheuz 

Datoer:

06.09 - 07.09 / 2024

Tid: ankomst kl. 16.00 vi slutter dagen efter kl. 13.00

Antal: 10 Pladser
Pris: 2.125,- kr.

Ved tilmelding indbetales
depositum på 325,- Mobilepay til Matheuz på 20654630,

øvrig betaling sker på selve dagen i kontanter.


Medbring:
Løst tøj til ceremonien, toilettaske, pude & dyne

ørepropper hvis du er lydfølsom

Udtalelser fra deltagere

Deltager ønsker at være anonym:

Jeg deltog i den mest fantastiske rebirthing cermoni i weekenden. ceremonien blev udført af super proffesionelle mennesker som vidste lige præcis hvornår man havde brug for at blive guidet eller når man havde brug for en hånd. Det er en af de vildeste oplevelser jeg har prøvet. Vejrtrækningsteknikkerne til cermonien er så powerfulde at man skulle tro det var løgn. Man kan virkelig mærke at de hos prana Lotus går “all in” på deres arbejde.

Det hele var fantastisk

Jonas fortæller:

Igen deltog jeg i bevidstheds ceremoni i Prana Lotus i dyb Shamansk visdom og kærlighed igen er jeg overvældet af hvor rent terapeutisk middel sådan en ceremoni giver,  jeg mærkede virkelig hvor meget ægte omsorg

Prana Lotus gav til os deltagere og ikke mindst den bedste musik og lækker forplejning.

Tak for jer og alt kærlighed til jer herfra

bottom of page