top of page

Shamanistisk Ceremoni

- Med plantemedicin

images_edited.png

Denne shamanistisk ceremoni er en terapeutisk rejse med plantemedicin. Det er en ceremoni for dig som virkelig ønsker at gå dybt og opdage dig selv og samtidig undersøge, bearbejde og integrere hvad end du måtte finde i dit indre univers.

feather-32534_1280 (1).png

Under ceremonien, kan du blive vidne til forskellige traumer, forhindringer eller skyggesider som begrænser, eller netop står i vejen for din vej mod frigørelse af dit begrænsede og dømmende ego.

For at forstå og integrere dit syn og oplevelser, kan du få hjælp af dine guider, som er kompetente psykoterapeuter og som samtidig også er erfarne psykonauter.

Grønne blade

Program

Ankomst
Åbnings cirkel
Shamanistisk te ceremoni
Sharrings runde

culture-1297313_1280_edited.png

Vær opmærksom på, at når du deltager i denne ceremoni, starter du et personligt og dybt arbejde, som i nogle tilfælde kan give "efterdønninger" med f.eks. nogle spændende eller udfordrende reflektioner, de efterfølgende dage. Fordi et indre oprydningsarbejde ofte kan være besværligt eller vanskeligt, det kan indimellem også gøre ondt at opdage sig selv. 

Dagene efter kan du 
forvente en masse reflektioner og indsigter og vi anbefaler at du bruger tid til fordybelse i denne proces, med f.eks. meditation og masser af natur, fordi du er igang med at fordøje og integrere er denne proces vigtig for dit udbytte.

Nogle af opdagelserne 
kan være svære selv at forstå, sluge eller integrere, her anbefaler vi og tilbyder individuelle psykoterapeutisk samtaler til en reduceret pris når du har deltaget denne dag.

culture-1297313_1280_edited.png

Praktisk:

Denne ceremoni kræver helbredserklæring som du vil modtage efter tilmelding og indbetaling af depositum. Sammen med helbredserklæringen modtager du også yderligere infomationer og forbereldelsevejledning til denne dag. 

Facilitatore: Amania & Matheuz 

Dato: -- . -- 2022

Tid: kl. 10.00 til søndag kl. 21.00

Antal: 12 Pladser
Pris: 1.975,- kr.

Ved tilmelding indbetales
depositum på 475,- 
Mobilepay til Matheuz på 20654630,

øvrig betaling sker på selve dagen i kontanter.


Medbring:
Løst tøj (hvidt tøj til ceremonien)
Dyne + 2 lagener og pude

OBS!

Du må IKKE køre bil før du har sovet,

det betyder at du skal hentes eller tage det offentlige. 

Aternativt kan du overnatte og prisen for overnatning

er 375,00 kr. som afregnes kontant ved ankomst.

prisen er inkl. morgenmad. 

bottom of page