top of page

Tantra massage

I et tempel der omslutter og

helligere hele kvindens væsen

Tantramassage er en nøgen massage. 

Det er en vej til at opnå kærlighed, lyst og helhed.

Den giver dig nærhed og opmærksomhed til hele din krop.

Den vækker din erotiske livsenergi.

Du vil mærke hvor meget du er i live.

Tantramassage handler om kærlighed!

Din kærlighed til dig selv!

En Massage, hvor du når ind til dig selv og hvor du er det vigtigste.

I massagen vil du blive berørt med respekt, kærlighed og nærvær.

Massagen er en erotiskmassage og IKKE ET  SAMLEJE.

Formålet er at vække og værdsætte din erotiske livsenergi.

En hyldest til gudinden.

Der findes ikke 2 ens massager, det vil aldrig være det samme du modtager fra gang til gang.

En Gudindemassage varer ca. 2 timer inklusiv samtale. Her kan du opleve, hvor meget mere fantastisk du i virkeligheden er. Der vil være en en indledende samtale, hvor vi taler forventninger, problemstillinger og hvad der ellers er på sinde.

I en tantramassage får hele din krop opmærkosomhed. 

Fødder, ben, køn, mave, bryster, hals, skuldre , osv.

Der er ingen steder på din krop, som er vigtigere dele end andre. Du vil kunne modtage yoni-massage, hvis det er nødvendigt, passer ind og du har det godt med det.

Din yoni er en lotusblomst, som skal elskes, værdsættes og behandles respektfuldt. Du vil altid blive spurgt først inden du modtager yoni-massage.

Yonimassage er tryk og massage af venusbjerg, indre og ydre kønslæber og kønsbenet. Yoni-massage kan også foregå med tryk i skedeindgang og skedevægge.

Vi er begge nøgne. At jeg også er nøgen handler om hud mod hud.Der vil blive brugt store mængder olie, så nøgenhed her er også vældigt praktisk.

En anden ting, som også er vigtigt ved, at vi begge er nøgen, er at vi er ligeværdige. Jeg bruger hele min krop, når jeg masserer og ikke altid kun hænder..

Under en tantramassage handler det om frihed og om at nyde. alle følelser kan dukke op. Man kan blive rigtig meget opstemt, tåre kan trille, alt er tilladt!

Det er frihed, at give slip!

Der er intet mål! Du skal intet!

Ekstasie og orgasme kan også forekomme, dette er også tilladt. Hvis du kan give slip og overgive dig, til det som der dukker op i din krop, vil du kunne opnå tilstande, som er en gudinde værdig.

Mine forventninger til dig er: At du tager dig selv seriøst og at du har gennemtænkt og gjort op med dig selv, om dit mål og dine grænser for massagen.

2 timer 2.300,00 Kr.

bottom of page