top of page

Vintersolhverv

istockphoto-1297706369-612x612_edited.png

Her, hvor dagen er lige så lang som natten og natten lige så lang som dagen. Ligesom livet handler det om balance og det at kunne balancere. Vintersolhvervet er så smukt et eksempel på dette at kunne balancere og regulere mellem det lyse og mørke.

 

Traditionen tro afholder vi igen vintersolhverv i Prana Lotus og måske Kunne du tænke dig at fejre vintersolhverv med os og andre ligesindede, som sætter pris på nærvær i et kærligt rum, hvor vi sammen fejrer lyset kommen. Med forskellige øvelser og ritualer giver vi sammen slip på hvad der var og vi byder det nye velkomment.

Det praktiske:

 

Arrangementet er gratis, dog på donation på minimum 50 kr. som går til stedet virke. Vi sætter pris på at modtage donationer i kontanter, da vi gerne vil støtte op om bevarelsen af dette betalingsmiddel. Derudover medbringer man en vegetarret til fællesbordret samt egne drikkevare. 

 

Vi mødes kl. 18.00 i Prana Lotus, hvor vi nyder den medbragte mad, derefter afholder vi forskellige ritualer med fejring og ofringer. Vi forventer at afslutte ved 21.00 tiden.

woman-591576_640.jpg
bottom of page