top of page
treeoflife.jpg

3 of life

The hardcore retreat 

Vi starter lørdagen med Kambo ceremoni, senere samme dag afholdes der Te-ceremoni med plantemedicin, den efterfølgende dag er der Rebirthing og integrationsrunde. 

Denne retreat er fra lørdag til søndag. Hvis ikke du ønsker full monty har du mulighed for at tilpasse dit eget retreat på den måde, at det er muligt at fravælge Kambo ceremonien så du først møder ind lørdag kl. 15.00 hvor selve te-ceremonien starter, eller du kan fravælge te-ceremionien så du kun deltager i kambo ceremonien kl. 10.00 til 15.00. Ved te-ceremonien er kost og logi er inkluderet i prisen vi søger for det hele, så du i de trygge rammer kan gå dybt i din proces 

Hvad er en Kambo-ceremoni?

Kambo er traditionel shamanistisk medicin som bruges af de fleste, stammer i amazonasjunglen. Formålet med brugen af sekretet der kommer fra den grønne frø der klatrer i træer, “The green three monkey frog”​ Er at skærpe sine sanser.

 

Sekretet indeholder en lang række peptider som er små aminosyrer. Der op mod 200 Peptidforbindelser i sekretet alle disse peptider styrker kroppens celler og derfor er der en helbredende virkning ved at sidde med kambo. Kambo er en perfekft udrensning før intagelsen af plantemedicinen til te-ceremonien.  læs mere om kambo ceremonien HER!

Hvad er en te-ceremoni?

Denne shamanistisk te-ceremoni er en terapeutisk rejse med plantemedicin. Det er en ceremoni for dig som virkelig ønsker at gå dybt og opdage dig selv og samtidig undersøge, bearbejde og integrere hvad end du måtte finde i dit indre univers.

Under ceremonien, kan du blive vidne til forskellige traumer, forhindringer eller skyggesider som begrænser, eller netop står i vejen for din vej mod frigørelse af dit begrænsede og dømmende ego.

For at forstå og integrere dit syn og oplevelser, kan du få hjælp af dine guider, som er kompetente psykoterapeuter og som samtidig også er erfarne psykonauter.

Vær opmærksom på, at når du deltager i denne ceremoni, starter du et personligt og dybt arbejde, som i nogle tilfælde kan give "efterdønninger" med f.eks. nogle spændende eller udfordrende refleksioner, de efterfølgende dage. Fordi et indre oprydningsarbejde ofte kan være besværligt eller vanskeligt, det kan indimellem også gøre ondt at opdage sig selv. 

 

Dagene efter kan du forvente nogle refleksioner og indsigter og vi anbefaler at du bruger tid til fordybelse i denne proces, med f.eks. meditation og masser af natur, fordi du er i gang med at fordøje og integrere, er denne proces vigtig for dit udbytte.

Nogle af opdagelserne kan være svære selv at forstå, sluge eller integrere, her anbefaler vi og tilbyder individuelle psykoterapeutiske samtaler til en reduceret pris når du har deltaget denne dag. Psykoterapi efter plantemedicin Klik HER!

mushrooms-1785273_960_720.jpg

Program:

Kambo-ceremoni

Sharrings runde

Te-ceremoni

morgenmad

Rebirthing

Integrationsrunde 

Hvad er Rebirthing?

Rebirthing er perfekt til integrering efter plantemedicinen. Breathwork er en generel betegnelse, der beskriver adskillige tilgængelige modaliteter, der bruger åndedrættet som et hovedværktøj til at udforske alternative bevidsthedstilstande, meditation såvel som i terapi.

I verden har folk brugt åndedrættets helbredende kraft som et værktøj siden oldtiden. Selv latinske ord for ånde og ånd er de samme. Breathwork bruger bevidst manipulation eller kontrol af vejrtrækningsmønstre for at opnå et bestemt ønsket resultat.

De mængder af O2 og CO2, vi optager, udstøder eller opretholder i vores blodniveauer, har direkte effekt på vores fysiske krop og velvære.

Forskellige åndedrætsmodaliteter gør brug af videnskabelig information, der er tilgængelig for os om virkningerne af niveauer af iltning på vores organisme. Disse modaliteter anvender specielle vejrtrækningsteknikker, som understøtter stigende eller faldende niveauer af ilt i vores krop for at opnå et ønsket resultat.

Når åndedraget administreres af en dygtig facilitator med korrekt viden, hensigt og passende kontekst, har et potentiale til at frigøre virkningerne af lange uløste traumer og dermed understøtte generel healing af vores fysiske organisme og psyke. Åndedrætsarbejde kan forhindre en begyndelse af invaliderende og potentielt livstruende traume-relaterede sygdomme. Bevidst brug af åndedrættet ved mange eksisterende åndedrætsmodaliteter kan hjælpe individer til at leve med vitalitet og strålende sundhed.

Det praktiske 

Denne retreat kræver helbredserklæring som du vil modtage efter tilmelding og

indbetaling af depositum. Sammen med helbredserklæringen modtager

du også yderligere infomatione og forbereldelsevejledning til denne dag. 

Facilitatore: Amania, Sebastian & Matheuz 

Dato:

23.03 - 24.03 - 2024

Tid: Kambo ankomst kl. 10.00 slutter kl. 15.00

Tid: te-ceremoni ankomst kl. 15.00 slutter dagen efter kl. 14.00


Pris: Kambo-ceremoni 1.175,- kr.

Pris: te-ceremoni og rebirthing 2.275,00 kr.

Pris: full monty 3.250,00 kr. 

Antal: 10 Pladser

Ved tilmelding indbetales
depositum på 375,- Mobilepay til Matheuz på 20654630,

øvrig betaling sker på selve dagen i kontanter.


Medbring:
Vandflaske, løst tøj til ceremonien, toilettaske,

pude & dyne, ørepropper hvis du er lydfølsom

bottom of page