top of page

Kirtan med Jakob Weise 

Chanting med gamle mantraer

Fordyb dig i sanskrit og hindi bønner og praktiseringen af ​​kirtan, en kald-og-svar-chanting af gamle mantraer. Gennem gentagelsen af ​​de guddommelige navne er vi i stand til at stille sindet og langsomt afdække, hvad der er inde i os selv, under vores tanker og følelser, og opleve feltet af ren væren og bevidsthed, der altid er til stede.

Jo mere vi øver os og bliver ved med at vende tilbage til mantraet, jo lettere bliver det at give slip på vores tanker og lade følelserne blidt passere igennem og opløses. Vi udvikler evnen til at se tankerne, når de kommer og går med mindre dømmende og uden at blive fanget af dem.

Chanting er en meditationsteknik, der hjælper os med at genoprette forbindelsen til stilheden og den indre tilstedeværelse af fred, hvilket bringer os tilbage til kilden; den uendelige tilstand af vores sande Selv.

Jakob-weise-The-yoga-falt-copenhagen-kirtan-chant_web-800x534.webp

Mantrameditation kombinerer åndedræt og lyd og påvirker både krops- og hjernekemi, så vi kan balancere nervesystemet, berolige sindet og opleve øjeblikke af klarhed.

Kom og syng fra hjertet med Jakob, der leder kirtanen og spiller harmonium og guitar. Jakob vil dele sin personlige praksis med dig og lave call-and-response chanting (kirtan), med mulighed for, at din stemme kan være med til at skabe øjeblikket, samt nogle af hans yndlingspåkaldelser og bønner.

Læs mere om Kirtan HER!

𝗗𝗲𝘁 𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲:
Vi har, men sikkert ikke nok, så medbring gerne en pude eller

meditationsstol da Kirtan foregår siddende på gulvet.

 

Der er te og kaffe til fri afbenyttelse, hvor vi gerne modtager en

donation fra dig.

𝗣𝗿𝗶𝘀: 150,00 kr.

𝗧𝗶𝗱 & 𝘀𝘁𝗲𝗱:
Torsdag den 22.02.2024 kl. 18.00 - 21.00 i Prana Lotus

Holbækvej 44B, 4000 Roskilde, Dørene åbnes kl. 18.00 hvor du har

mulighed for en kop te eller kaffe inden Jakob går på

kl. 19.00 til 20.30 

𝗧𝗶𝗹𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴:
Du overfører 150,00 kr. på mobilepay til Matheuz på 20654630 og vær

opmærksom på at din tilmedling først registreres når vi har modtaget

din indbetaling.

Kærlige hilsner
Prana Lotus
v/Amania & Matheuz

bottom of page