top of page

Sacred Journey 

-En transformerende rejse

Kunne du tænke dig, at gå dybere i dig selv og møde dit inderste. Så skal du tilmelde dig denne dag hvor du vil få svar på nogle af de undertrykte og ubevidste budskaber der ligger i dig.
Det kan f.eks. være blind spots som skygger, årsager til uhensigsmæssig eller selvskadende adfærd som åbenbarer sig og afslører sig for dig i bevidsthedens lys.  

Magiske øjeblike og en ”deeper knowing” vil opstå på denne dag hvor du rejser på plantemedecinen i omgivelserne af skønne toner og trygge rammer, samtidig med du støttes og guides gennem dagen af erfarne psykonauterne med terapeutiske baggrunde indenfor krop og psyke. 

Efter rejsen er der integrationsrunde hvor du får mulighed for at dele din oplevelse og relaterer til andres. Er der indsigter som kan være svære at "oversætte" eller "fordøje" er der også mulighed for at få terapeutisk hjælp og sparring på disse. 

Program:

 • Body 2 body work
  via øvelser forbinder os til hinanden og skaber et trygt rum og forbereder os til rejsen

 • Q & A Cirkel
  Sammen med intention for din rejse 

 • Sacred Journey
  Planteceremoni

 • Integrationscirkel 
  og sharring 

08d2457970abecad122ec4546986b24c.jpg

Plantemedicinen er bevisthedsudvidende og giver dig derved indsigter som du normalt ikke kommer i kontakt med. Disse indsigter kan være udfordrende at bevidne eller opleve, det kan være man møder sin frygt eller den guddommelig kærlighed, alt kan ske og du vil møde lige præcis hvad du har brug for på din rejse.

Da det er en terapeutisk rejse og i respekt for plantemedicinen, er det vigtigt du har en intention med din rejse, altså et formål med at gå dybt i dig, hvad vil du undersøge og blive mere bevidst om. 

Selve rejsen foregår til udvalgt musik hvor du ligger blindfoldet på madras. Imens holder guiderne et kærligt og trygt rum så du kan overgive dig til din proces.  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Thomas på mobil 20654630

images (1).jpg

Praktisk:

Dato & tid:  04.06.2022 kl. 11.00 - 18.00
Pris: 750,00 kr. 

Ved tilmelding skal du overføre et depositum på 250,00 kr. på mobilpay 20654630 resten afregnes ved ankomsten i kontanter. 

Du skal oplyse din email ved tilmeldingen hvor du modtager ansvars- og helbredserklæring, som du skal udfylde og returnere senest 2 dage før ceremonien. 

På selve dagen møder du op fastende, efter ceremonien serveres der en letter anretning.

bottom of page