top of page

Weekend Retreat

-Med plantemedicin

images_edited.png

Dette retreat er et terapeutisk miniforløb med plantemedicin og mulighed for psykoterapeutiske samtaler. Det er et retreat for dig som virkelig ønsker at gå dybt og opdage dig selv og samtidig undersøge, bearbejde og integrere hvad end du måtte finde i dit indre univers.

Erfaringen gennem tiden viser, at mange som prøver plantemedicin ofte, ikke forstår eller får integreret hvad der opleves under en rejse. På en rejse får vi nemlig vist forskellige traumer, forhindringer eller skyggesider som begrænser eller netop står i vejen for vores vej mod frigørelse af vores begrænsede og dømmende ego.

Under dette retreat vil der være minimum 3 psykonauter også psykoterapeuter til stede. De er også dine guider, som vil holde rummet under ceremonien, de vil også varetage din tryghed og omsorg under hele weekenden. Samtidig står de også til din rådighed, hvis du ønsker hjælp til forståelsen af dine nye indsigter og hvad der end rører sig i dit indre.

Tropiske Blade

Program

Fredag:

Ankomst / inkvartering
Åbnings cirkel
Shamanistisk te ceremoni

Lørdag:

Shamanistisk te ceremoni

Søndag:

Morgenmad
Rebirthing
Frokost
Sharrings cirkel

* Hvad er Rebirthing og hvordan det det? - Læs her!

Det unikke ved dette retreat er, at du ikke kun får indsigter og udvidet din bevidsthed, du får nemlig samtidig hjælp til forståelsen for hvad det er der rører sig i dig. Uden forståelsen og integrering af dit syn er forandringen nemlig ikke muligt.

Når du har forståelsen ved du måske ikke hvad du skal gøre ved problematikkerne fremadrettet og her vil en psykoterapeutisk samtale være guld værd for dig som ønsker fuldt udbytte af din rejse og samtidig skabe positive livsændringer.

Har du efterfølgende brug for psykoterapeutiskes samtaler tilbyder vi 20% rabat på de 3 første individuelle sessioner når du har deltaget på dette retreat.

Praktisk:

Dette retreat kræver helbredserklæring som du vil modtage efter tilmelding og indbetaling af depositum. Sammen med helbredserklæringen modtager du også yderligere infomationer og forbereldelsevejledning til weekendens retreat. 

Facilitatore: Aminania & Matheuz 

Dato: -- . -- 2022

Tid: Fredag kl. 14.00 til søndag kl. 14.00

Antal: 12 Pladser
Pris: 4.875, - kr.

Ved tilmelding indbetales
depositum på 875,- 
Mobilepay til Matheuz på 20654630,

øvrig betaling sker på selve dagen i kontanter.


Prisen er inkl. Kost og overnatninger.


Medbring:
Løst tøj (hvidt tøj til ceremonien)
Dyne + 2 lagener og pude + håndklæde

bottom of page