top of page

𝗗𝗲𝘁 𝗵𝗲𝗿 𝗲𝗿 𝗶𝗸𝗸𝗲 𝗴𝗼𝗱𝘁!😨

Når du er i vildrede, har lort i bagagen, ryger af sporet og mærker et følelsesmæssigt ubehag. Du overreagerer i forskellige situationer og blive derefter selvbebrejdende. Det kan også være at du døjer med usunde mønstre, hvor du gang på gang ender i samme situation og ikke selv kan afkode hvad der sker!


Det mønster kan jeg hjælpe dig med at afkode, eller sagt på en anden måde, kan jeg hjælpe dig af med det usunde som du slæber rundt på. Du har nemlig ikke brug for det mere. Ligeledes, kan jeg hjælpe dig med at respondere på en måde, så du kan lide dig selv.


Hvorfor kan jeg det? Jo det er faktisk ret simpel at forstå, fordi når vi overreagerer så handler det om noget fra fortiden som er svært at være med. Man kan kalde det re-traumatisering, for når du overreagerer, handler det om et traume som er sket i fortiden.

Vildrede og Retning

Vores mønstre kommer også fra fortiden. I vores kontakt med autoriteter, som mor, far eller skolelærere O. lign. lærer vi at kopiere eller reagere, fordi vi enten vil overleve, anerkendes, inkluderes osv. Disse mønstre man som ”voksen” slæber rundt på, kan afleveres tilbage. Med andre ord, kan du tømme din rygsæk, så dit liv bliver lettere. Dit liv bliver lettere at være i, og du bliver automatisk en bedre udgave af dig. Du vil elske dig selv for det.


Har du fået lyst til at rydde op, vil jeg rigtige gerne hjælpe dig?!


Jeg har som certificeret NLP-Psykoterapeut, NLP-Mastercoach, ID-Lifecoach, ID-Integral mentor og skyggevejleder, også mine livserfaringer at trække på.


Jeg vil møde dig autentisk og neutralt i mine trygge lokaler i Roskilde. Her undersøger vi sammen din model af verden, så vi kan få fat i selve årsagen modsat symptomerne.


Kh. Matheuz Cosmos - Ring 20 65 46 30


193 views0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page